RSS

Friday, 17 April 2009

muhasabah diri

seminggu balik..!!

sapa tak suka? cakap? cakap? habaq mai sini kat chek...??

bende nye nak balik 3 hari je, mana lah tahu tiket bas tak available pulak.ingat stadi week takdelah manusia nak menerjah bas tu, ruparupanya hipotesis saya silap. lagi ramai orang ke tempat tempat pakcik bas daripada biasa.

last last------> seminggu berkampung di kampung!

pergh!

syok tak syok hang gitau aku la wehh..

mission accomplished :

1) supernatural season 3
2) cerita cerita drama semasa dan ulang tayang di tivi.
3) cerita upik abu dan laura
4) makan, tidor dan mandi tanpa was was sebanyak banyak kali tanpa jemu.

mission failed:

1) chap 4 c++ tak baca abeh
2) kimia cuma sekadar menyelak nyelak buku mcgraw hill dengan bangganya.
3) tak dapat tengok repeat show one in a million. if only saya balik sabtu, kan best!

kesimpulannya, takda perkara yang berfaedah nya melainkan penginapan 5 hari 5 malam secara percuma dengan pakej makanan makan ikut suka hati.

GREAT!

I AM SUCH A DEAD MEAT.

KILL ME INSTEAD!



2 comments:

lokman@keme said...

dead meat or not,
all the best 4 exams yihaaa!!
glad that u r back sisterrrrrr!!

harharhar

...sarah n... said...

sisterrrr..???


errr...

aku jadi adik boleh takk? boleh takkk..??

aku tak suka jadik older sister...