RSS

Monday, 2 October 2017

Why?

Cause I have changed.

Cause you have changed.

All of us.

It is that simple.

Friday, 29 September 2017

Night shift. Again.

Kerja pertama yang saya dapat lepas grad, kerja di shif malam, untuk US region.

Lepas tu, semu kerja yang saya mohon dan pergi interview, saya clarified with interviewers, no shift please.at all.

Despite all my cautionary actions, i still ended up here. At 2.08am supporting US team during quarter end.

Sitting here in front of my pc where nobody else i know outside these walls are awake. 
Except for the ones that is still in IBM CMR team.

I have mixed feeling doing these. Good and bad experience.

Saya suka rasa ni. No crowds. The world feels empty, in a good way.

Kita cenderung untuk amik masa muhasabah diri, fikir masa lalu, masa sekarang, masa depan.

Termenung, berfikir dan berangan pada masa yang sama.


Tuesday, 5 September 2017

Life lesson

It might seems idealistic but having the same level of maturity when having an argument help us understand the other party's point of view.

Hard, yes, if not, I wouldn't deem it as idealistic in the first sentence.

When both are mature enough, we are willing to at least try to listen to others, making ourselves available to options and open to a new world of possibility.

But then, we can't and/or won't have this EVERYTIME. That would be selfish,no?

What I was trying to say is, what if we are unfortunate enough to have to deal with someone who has less willingness to compromise? Or maybe even refuse to listen to reason?

What if the other party's IQ level is lower? No common sense? (Haha)

Or just plain selfish?

Honestly, I am the type that always wanted to listen what do people have to say.

But, if I don't, it means I have already given up. On making any effort.

Wednesday, 30 August 2017

My Precious

Satu daripada kucing saya masih dalam kategori anak kucing,

Badan kecik, mata amik hampir separuh ruang kepala, macam tu.

This particular one, suka just stares at people passing by.

Saya bagitahu Nani, itu agak creepy. Macam 'my precious'.

Nani confused, 'my precious'?

Saya lupa istilah gollum.

Rupanya Nani dan mak saya tak pernah tengok Lord of the Ring. Not their kind of movies.

Oh takpe. Saya pun tak. Saya cuma tengok filem tu secara marathon masa saya di tahun kedua di UKM  sebab my ex-boyfriend at that time had the entire series of movies and wanted me to watch it so we could be a fan together. I agreed on a condition that he should watch Harry Potter as well. (I had a feeling he never actually hold up his end of bargain)

Since saya pun macam tak boleh nak terangkan apa itu gollum, the most sensible thing for me to do is search 'gollum' dalam youtube, pick the one that mostly shows apa itu 'gollum' and why its creepy to have one in the house.

What else?

Saturday, 26 August 2017

Thursday, 24 August 2017

random food choice

Kenapa burger fast food mesti ayam/patty/fillet+mayonis+kobis?

Is it supposed to be healty or something?

I found it very disgusting to eat.

But hey, its your money.

Wednesday, 23 August 2017

Werk werk werk werk werk derk.

Saya baru perasan saya tak pernah betul betul share pasal apa aktiviti saya untuk dapat duit hari hari.

Kerja, ok? Kerja.

Damn. Sebut kerja pun sebenarnya dah stress. What the hel.

#positivevibes
#tamparkarang

Apparently, nak letak # dalam excel untuk remove function ctrl+f adelah tidak boleh.

Ayat apa ni sarah hoi.

Saya dengan rakan sekerja tengah usahakan documentation untuk mudahkan kerja sehari hari kami.

Bertahun tahun rupanya takda proper work instruction. Ingatkan tertanam di mana mana. Rupanya, haram..!

Jadi saya dengan kawan kawan nak buat something yang lebih tech savvy. I mean. Kamon.

Ctrl+f? So last yearrrrr..!

Sekali lagi, #tamparkarang.

Kerja ketiga saya ni saya dah almost 3 tahun. Saya start bekerja sejurus selepas habis internship program, september 2011. Sampai harini (di samping 'cuti tanpa gaji' buat beberapa bulan)

Its a good year. Rumah hampir berjaya.. Alhamdulillah.

Allah janji rezeki.