RSS

Tuesday, 5 September 2017

Life lesson

It might seems idealistic but having the same level of maturity when having an argument help us understand the other party's point of view.

Hard, yes, if not, I wouldn't deem it as idealistic in the first sentence.

When both are mature enough, we are willing to at least try to listen to others, making ourselves available to options and open to a new world of possibility.

But then, we can't and/or won't have this EVERYTIME. That would be selfish,no?

What I was trying to say is, what if we are unfortunate enough to have to deal with someone who has less willingness to compromise? Or maybe even refuse to listen to reason?

What if the other party's IQ level is lower? No common sense? (Haha)

Or just plain selfish?

Honestly, I am the type that always wanted to listen what do people have to say.

But, if I don't, it means I have already given up. On making any effort.

Wednesday, 30 August 2017

My Precious

Satu daripada kucing saya masih dalam kategori anak kucing,

Badan kecik, mata amik hampir separuh ruang kepala, macam tu.

This particular one, suka just stares at people passing by.

Saya bagitahu Nani, itu agak creepy. Macam 'my precious'.

Nani confused, 'my precious'?

Saya lupa istilah gollum.

Rupanya Nani dan mak saya tak pernah tengok Lord of the Ring. Not their kind of movies.

Oh takpe. Saya pun tak. Saya cuma tengok filem tu secara marathon masa saya di tahun kedua di UKM  sebab my ex-boyfriend at that time had the entire series of movies and wanted me to watch it so we could be a fan together. I agreed on a condition that he should watch Harry Potter as well. (I had a feeling he never actually hold up his end of bargain)

Since saya pun macam tak boleh nak terangkan apa itu gollum, the most sensible thing for me to do is search 'gollum' dalam youtube, pick the one that mostly shows apa itu 'gollum' and why its creepy to have one in the house.

What else?

Saturday, 26 August 2017

Thursday, 24 August 2017

random food choice

Kenapa burger fast food mesti ayam/patty/fillet+mayonis+kobis?

Is it supposed to be healty or something?

I found it very disgusting to eat.

But hey, its your money.

Wednesday, 23 August 2017

Werk werk werk werk werk derk.

Saya baru perasan saya tak pernah betul betul share pasal apa aktiviti saya untuk dapat duit hari hari.

Kerja, ok? Kerja.

Damn. Sebut kerja pun sebenarnya dah stress. What the hel.

#positivevibes
#tamparkarang

Apparently, nak letak # dalam excel untuk remove function ctrl+f adelah tidak boleh.

Ayat apa ni sarah hoi.

Saya dengan rakan sekerja tengah usahakan documentation untuk mudahkan kerja sehari hari kami.

Bertahun tahun rupanya takda proper work instruction. Ingatkan tertanam di mana mana. Rupanya, haram..!

Jadi saya dengan kawan kawan nak buat something yang lebih tech savvy. I mean. Kamon.

Ctrl+f? So last yearrrrr..!

Sekali lagi, #tamparkarang.

Kerja ketiga saya ni saya dah almost 3 tahun. Saya start bekerja sejurus selepas habis internship program, september 2011. Sampai harini (di samping 'cuti tanpa gaji' buat beberapa bulan)

Its a good year. Rumah hampir berjaya.. Alhamdulillah.

Allah janji rezeki.

Thursday, 17 August 2017

Melancoli-a

It feels  like it is wrong, but i know it is not. I have faith that things happen for a reason.

I am supposed to be here at this moment, feeling this ache in my heart.

To learn more about my capability as a strong person.

I have faith that everything will work out just as it should be.

I am sure i have never share my deepest honest dream in any of my relationships.

Who I want to be as a person.

And I think I know now why.

Honestly?

No one ever asked.

Friday, 14 July 2017

Mood : Jurang mariana

sekali lagi terjaga early morning. Very early for a working day.

Tapi saya terjaga sebab saya baru mimpi benda paling best sekali dalam dunia.

Kemudian terjaga dan sedar yang mimpi tu takkan jadi kenyataan. Sebab situasi.

Perasaan tersedar tu macam wake up call yang sangat melemahkan semangat. Macam terjatuh ke lubang paling dalam. Menyebabkan ketakstabilan emosi dan kesudahannya stress. Jadah apa kan.

Rest assured it was not about the past, it was the future i will never have.

Unless, kun fayakun. InsyaAllah.

Memandangkan dah terjaga ni,bangun terus lah buat slide untuk meetig dengan director tengah hari nanti. Macam orang penting je kan? Haha!