RSS

Monday, 20 April 2009

kerana biskut meri


tadi pegi unikeb kan. esok nak exem harini membeli lah pen pen yang sedap untuk exem esok.

*definisi pen yg sedap = pen yang bila anda tulis walau dua jam tanpa henti, dia tetap selesa dan tak melenguhkan tangan.
pen tak sedap = bila anda tulis, walaupun cuma barang semenet dua, anda sudah lenguh macam baru lepas salin sebuah buku harry potter.

oke, sambung.

dah beli pen, pegilah jugak u-mart. alang alang menyeluk pekasam.seluklah sekali ikan sepat masin.

pegi umart nak beli makanan kering untuk bekalan kalau lapar bila stadi. 
-----> kira macam stadi gila gila sampai lapar lah.

tengok tengok, biskut meri rm4.40.

gilo...

masa saya dajah empat, biskut meri cuma rm2.10 je.






17 comments:

anakcikmad said...

halu sarah~
harga biskut meri ms darjah 4 pun ingt lg?
kuat betul daya ingatan...hehe
sure xda mslh nk jwb exam nnt~

gudluck ya~

^_^

...sarah n... said...

ingt2..heh

sebab masa tu masuk asrama, kena beli biskut meri sendiri kott...

1st time beli biskut utk diri sendiri makan, masa tu, 2.10 pon macam dh mahal gila.

skrg 4.40...

Mun'im said...

cik sarah~

mase tu darjah 4 kan?? umo 10 taun...

skang dh masuk 20..2x10taun..

so,

harga biskut meri pon naik double la...

x gitu???

hehehe~

neway,gudluck 4 exam ya...=D

...sarah n... said...

oohhhh....

ye tak ye,

tak sangka nak ckp psl biskut meri pon kena guna algebra.

sumanya kerana penangan exam.huhu..

WHO"S TO BLAME DUE TO THE RISE OF harga biskut meri??

Faraheen Hazirah said...

kalo biskut meri mhl, mknla biskut cap ping pong.. hehe

...sarah n... said...

tp biskut pingpong takleh buat kek batik.huhu

teringat kek batik, cik piah..haha

Suhaila S. said...

kek batik?? nak kek batik!!
tlg mintak kat jiha..
yg dia wat ritu dh abes..
GUDLUCK EXAM!!

...sarah n... said...

jiha?

haha, kalau org mintakkan alamatnya tak sampai la kat kak su kottt...

p/s: tq 4 da wish. banzaiiii!!!

lokman@keme said...

haaa mmg aku paham tang ni nih.

*perasaan nak mengunyah je keje smbil2 study tuh.lols *

rekemen aku adelah,
biskut..eh roti bakar yg dh di packed tuh.

toasted bread jenama kiko.x smpai rm 2 pon!
(harge rm 1.90 aja)

ak xtau brape byk dh packet aku bli.
nostal seyh mende nih.rase pon bole tahan.

p/s:aku saje ckp panjang sket.
n aku bukan duta produk pon..
harharhar

...sarah n... said...

yayah

i noe dat one, kiko...

yayah, its good.

tp, xnah beli sendiri, selalu kat sekolah, pow rumet punya...hahaha!

p/s: kau bolehlah apply duta produk, ada bakat terpendam kott...

*penari, penyanyi, duta--->suma keja keja saorg seniman*

cambesje said...

mst ko ske biskut marie kan sebab tu ko mseh igt~~
anyway gudluck~~

...sarah n... said...

ofkos

selain murah, ia sedap dimakan.

heheh.

all-time feveret kott

sbb tu sanggup beli walaupon bernilai 4.40*takkan lupa harga baru ni*

gudlak to u too.(n_n)

Mun'im said...

hei kebab....

btol kate kwn ko tu...seswai jd duta produk roti bakar or whatever yg ko mkn tu....

ko kan versatil??

kan sarah kan?????

...sarah n... said...

betol3.

tula pasal, aku dh suruh dia dari dulu, dia yg ckp dia segan la, pemalu la, ape ntah..

kata seniman...cehhh!!

iylia said...

gud luck exam!!

Faraheen Hazirah said...

a'ah kann.. dlu piah slalu jual kek batik.. huhu.. rindunye..

...sarah n... said...

iylia.

tq2.huhuhu.reli nid those.

fain.

haa...tahu xpe. tp, kek batik dia buat tak sedaap la. manis sgt. penah beli sekali je sbb nak test, sbb manis sgt lps tu dh x beli dh..dah la mahal...

*termengumpat lg*