RSS

Saturday, 18 April 2009

maid of honor


alang alang cerita pasal kawin nih.

heh.

saya punya kawan kan.a girl.

umo dia belom 20 pon. baru nak masuk 20.

tapi. this girl bercinta dengan a guy lagi tua bertahun tahun dari dia.

omak dat guy, suruh that guy tu kawen sebelom umo dia 30.

so, dia cuma ada 2 tahun je lagi sebelum masuk umo 30.

soklan popkuiz : berapakah umo the guy...??

lepas tu, that guy tu ajak la the girl kawin.

the girl baru nak 20 kan? kan? 

dia kata, menangis macam meriam, air mata kaler merah pon mak dia takkan bagi dia kawin awal.anak dia dah le sorang je pempuan..

saya cakap, alah, kawin jela after grad. sempat apa?

dia kata.tapi still mak dia tak bagi kot. time tu umo baru 22.

ye tak ye jugak.

macam mana ha?

saya tanya dia nak kawin ke dengan si polan tu.

dia cakap. entah.

amboih..boleh main entah entah pulak. ingat senang ke.

benda setel dengan entah?

"tak kesahlah sarah, tapi yang penting, kalau aku kawen, kalau jadi kawin, yang penting kau pengapit aku tahu? tahu??? kau jangan mengada ngada tak dapat, aku book kau bertahun tahun awal!!!"




whoaaaaaa...

tak kesahlah.

saya oke je. heh.

tapi, jangan jadi macam cerita 27 dresses sudah.

berat jodoh tuu..








5 comments:

nazrien said...

27dresses
best cter tu

haha

ak rse ko xsempat kowt nk kumpol byk tu

...sarah n... said...

encik jeb yang baik hati telah mendoakan kebaikan buat saya.

amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...

tengkiu! heh!

lea yana said...

haha..sarah2..=D

Faraheen Hazirah said...

kte nk cop ko jgk la blh??

...sarah n... said...

lea

kenapa? xpecaya?? haha...cte betul ni, kisah benar...

fain

boleh2...bagi je date and kaler tema..haha!