RSS

Friday, 24 April 2009

kerana mulut.



bila lelaki cakap macam ni.



"maaflah, saya belum bersedia untuk bercinta/berkahwin."



dia maksudkan macam ni sebenarnya.



"saya sudah bersedia, cuma bukan kamu orangnya."








* saya baca benda ni dalam majalah.no offense.oke, sekarang sambung baca titas.








16 comments:

sharamli said...

titas xyh bc dek...hu3...
men jwb je..

alleya said...

i guess so..mmg pun camtuh sebenarnye..alasan semate2

...sarah n... said...

kak sharamli.

aik? kan kena hapal tarikh segala?? huhu.mcm sejarah kott...

alleya.

mungkin.

Mun'im said...

haha~

menarik...

membuatku berfikir sejenak....

safri@chaie said...

hurm..

setuju...

-nEtPoSt- said...

tu adaLah caRa sanG LeLaki menJagA haTi oRang Lain...

haHa...

bToL ke..??

lokman@keme said...

bullseye!

tau xpe.

...sarah n... said...

mun'im.

baru nak pikir sekarangg...??? ceh!!

chaie.

sepatutnya setuju! sume org mcm ni kot...

hasnul.

cara org lelaki aku jugak percaya itu betul, tp, cara menjaga hati..??? not sure bout that. tgk org kot..

lokman.

bullseye tu bahasa apa??
ya sekarang sudah tahu.

lokman@keme said...

aiyo heh3
bullseye adelah sesuatu yg sesuai disebut apbl tepat terkena sesuatu.
*bukan gaya ukm tp gaya koboi*
sory

bulleye=tepat tembakan itu.

sesuaikan.
harharhar

...sarah n... said...

ooo

mata lembu jantan. aku ingat dah sekarang.

idiom time form 5 dolu2.

kira macam kau bersetuju sangat2 la dengan teori ni.

oke.

ke dah biasa buat..??

lalalalala~

lea yana@Dr.Nur Liyana said...

i think its true...=D

...sarah n... said...

i believe its true.

safri@chaie said...

p, bayangkan kalo men ckp je jujur2 cmtu.. si gadis dgr sakit ati mgkin.. xsume bende perlu jujur.. kan2??

...sarah n... said...

ye tak ye.

atas orang gak kot.

kalau aku sendiri.

aku lagi prefer dia cakap dia takde perasaan kat aku straight in the face dari cakap tak sedia dowhh..!!

seriyesss!!!

yess, hati sakit, tapi tak sesakit nampak dia tiba tiba je bersedia bila orang lain approach kott...??

safri@chaie said...

urm..

setuju!!
atas org gak kot..

hehe..

...sarah n... said...

erk..??

kenapa aku rasa macam bersalah membuatkan kau bersetuju..??

tiba tiba je buat sesi berbincang kat sini.