RSS

Tuesday, 21 April 2009

kata member


dalam masa dua jam saya nak exam kimia.

tapi sempat pulak post entry baru..huhu..

saya ada saorang kawan. nama dia adalah, err...lebih baik saya klasifikasikan sebagai member.

tadi kami ym kejap. kejaaaaaapppp je...

saya : aku exam la kejap lagi.

member : ok.

member : SELAMAT

member: MAJU

member : JAYA

saya : yaa..usaha tangga kejayaan.

member : selamat menjawab dengan baik.

saya : kill me

saya : instead of

saya : wishing me those worddddddddddddssssssssssssssssss.....

member : ok.

saya ingat dia nak kata, kill kill kill, die, die die...

tapi dia reply.

member : selamat menjawab dengan teruk dan tibai.

jujur betul.









4 comments:

aisya said...

sy tau sape!!!
hehehe...
baru je dgr kesah ni on da way g exam kimia... time tu dh post entry ni lom??

cambesje said...

mcm tau2 je... ko nk jwb mcm tu~~

Saphuan Awang said...

mesti tension gila ek kimia tu... normal normal...

...sarah n... said...

ecah.

dh post dah. bangla betul mamat tu. dia kalau ckp tak menyakitkan hati, mmg tak sah!

cambesje

haha. ckp, exam mana yg tak penah tibai???


awang.

yaa... aku sedang mnjadi normal. susah la gak.boleh laa..kata senang kang, nampak benor menipu nye.