RSS

Wednesday, 11 March 2009

tagged.tegged.teggad.

10 things about the person who tagged u : fain

  1. fain bawak keta macam pro..!!! wohooo...kool je!tabik spring!!!!!
  2. fain memang makan slow..haha!!
  3. fain punya fon asek rosak..asek pow fon ayah dan arif.theee....
  4. fain ni best student spm trans dulu woo....haaa..!!! cayalah fain! bangga jadi kwn ko!
  5. fain dan saya mempunyai baju yg sama(kaler laen ye) time beli kat flea market aitu.heh...bila ya mahu boria2 nih???
  6. fain dulu ckp dia berjiran dgn datuk k.heh.sebbaek datuk k tak minang ko fain.kok tak, naya!!!mesti ko jd madu siti skrg..hahahah.ko kan nak kawen...
  7. fain ni sgt memahami saya.sangat terharu jadi kawan beliau ni.seriyes!! (fain, nanti scholar dah masuk, ingt ayat2 ni ye...??)
  8. fain adalah saorang tour guide yang bagus spnjg saya mahu berjalan2 area kl ni.heheh.jasamu dikenang.nanti jalan lagi yaaa!!!
  9. fain dan saya setat jadi member kamceng time terpaksa sama-sama menghuni homrum cekgu jauni yang suka sembang dengan memandang muka kami-kami yang kelihatan kosentrate ni.
  10. fain adalah kawan yang saya tanak hilang walau tukar dengan dunia sekalipun.*sob.sob*
10 things about the person who got the tagged : me opkos.

  1. saya adalah kawan kepada fain.heh.takyah mention kot?
  2. saya kecut perut bila naik kereta yang dibawak selaen dari ayah, cekgu haslina dan fain.
  3. saya suka makan makanan yang murah-murah tapi banyak.heheh.
  4. saya termalu besar bila gambar terpampang kat screen lama-lama time malam anugerah pelajar kolej.hish! selamba gelak, member tak gitau pon.!!!!
  5. saya suka tangguhkan kerja yang saya tak suka buat.kalau kerja tu lambat siap, maknanya saya tak sukalah!
  6. saya tak suka makan sotong dan cendawan.sumanya gara-gara sejarah yang kelabu tu.
  7. saya telah membawa maklumat yang salah besar dalam presentation titas.saya rasa markah saya adalah menghampiri kosong.tahniah kepada saya!
  8. saya suka aiskrem seteroberi yang free.sedaap macam makan aiskrem.
  9. saya tak suka membuat benda-benda yang berkaitan dengan baju :basuh baju, seterika baju, sidai baju, lipat baju, kemas baju, terai baju, bayar harga baju yang dibeli.etc.etc...
  10. saya suka balik rumah tanya mak, nak makan ape ni?
10 persons to be tagged:

  1. jiha
  2. lokman(beliau ni mesti tak buat.tahu la.tahu laaa....)
  3. kak su
  4. aisya
  5. iylia
  6. aida
  7. lea
  8. nabila
  9. kak anna
  10. atey.hehe

5 comments:

Suhaila S. said...

adush..
kena ya..
hmmm..
mencabar ni..

lea yana said...

hehe..macih dear..bleh je tagged kite..=)

lokman@keme said...

merujuk kpd no.4 tu,

4.saya termalu besar bila gambar terpampang kat screen lama-lama time malam anugerah pelajar kolej.hish! selamba gelak, member tak gitau pon.!!!!

waahh ade hint scr x direct disitu..
anda & anugerah..heh

...sarah n... said...

kak su.

haha..hamik! hamik!

lea

seporting maa...hehe..

kebab

tidak dpt anugerah pon.tapi...hish!!! takleh cte ni, nnt kne gelak...

Faraheen Hazirah said...

nak tgok gmba ko mase dinner tu!!
pe lagi.. post la kt blog..
hehe..
n btw, i sgt2 tharu tau..
tmbh2 lg part yg bwk kete dgn selamat tu.. hehe