RSS

Sunday, 1 February 2009

leptop tingtong

tadi saya mempunyai idea yang banyak mahu membuat post baru serta menbuat tagged yang cik mawar(rose) bagi pada saya....

tengah memicit-micit keyboard, tiba-tiba gelap....

tak....bukan blackout.....

laptop off sendiri....

kenapa...???


ntah, tanya beliau sendiri lah....saya tatau....

sampai sekarag belom pulih...ini saya pinjam rumet punya leptop tahu tak..??? ada sikit malu masa nak pinjam...tapi, kena hantar emel pada senior...urgent!!! sambil menyelam saya minum air dan makan-makan rumpai laut lah...haha!

tapi...saya dah lupa idea tadi nak tules apekah...

huuu.....

5 comments:

Suhaila S. said...

haha letop ting tong ke.. tong ting ke.. u hv been awarded.. get it from my blog.. lalala~~

iylia said...

ciannye..die pnas kot sbb tu jd cmtu..xpun slah tkan pape

..alicia-rnro.. said...

wahh..cntiknya layout ni sarah~~
alahai..ape kene plaks laptop kamu tu..abih tu cmne tu??
so, blom wat lg ye la eyh tagged tu..huhu~

...sarah n... said...

kak su...

tq kak su..huhu...(tepaksa le amik award ape tuh..)

iylia

anda benar, dia panas dgn tuan yg tak reti off leptop..haha! salu tinggalkan leptop terbengkalai tanpa off...

rose

ye, tadi smlm tgh wat tagged tu la, tetibe blackout lak..haish...

neway, cantik ke layout ni?? mcm kanak2 ribena je..huu...

Lync said...

wawee.. new skin.. sweet2..
la, kesiANNya.. mmg zaman leptop
ting tong tol