RSS

Wednesday, 4 February 2009

datang ukm minggu ni

ktho minggu ni memang in chaos...

sebab..???

fesativel sanjungan satria dengan minggu keusahawanan ukm...

mantap!!!

aku kne join dua2 aktiviti yang diadakan serentak...selama seminggu...!!!

seminggu..tahu...?????

ketensenan terserlah....

tapi, sapa-sapa yang dekat or teringin nak datang, silakan...

sebab, ini memang aktiviti yang kitorang berikan 1st priority sejak dulu...

harap-harap mendapat sambutan dan kepuasan pendatang...

please come...!!!!

kitorang sambut dengan tangan terbuka....

7 comments:

-nEtPoSt- said...

jGn Lper tenGok prTandinGan nasyid 05 hB feB...

cBe tenGok voKaLis nasYid UPNM...

maNe Laa taU kaLu keNaL...

haHa...

...sarah n... said...

haih!! haih...?????

andakah...owh...tak sangka...oke2..

saya akan menengok dengan jaya nya kalau xde meeting pada malam tu yeh..???

usop said...

hasnul b'nasyid??
lm x tgk!!!

Fitra ZaffiQ said...

Oh.Hasnul nasyid?hehe.Insya-Allah dtg. Bila tu?time?

...sarah n... said...

incik usop

owh, mmg dr dlu hasnul nasyid eh..??? sesungguhnya aku tidak tahu..


incik fitra

fessat stat arini smpi ahad...dr pagi smpai mlm..pertandingan nasyid tu mlm 5hb..

dtg ar ptg pon leh, pagi pon leh, tp nasyid malam la...

Suhaila S. said...

ooo event ni ke yang sarah duk suh ksu g DULU tu???

...sarah n... said...

yela...haih...xingt pulak