RSS

Friday, 27 February 2009

emo nemo

sori ya kawan-kawan.dalam beberapa minggu ni saya emo terlebih.haih! haih!

tapikan, tak best la jadi emo sangat.macam terlalu pesimis kot.so not me!! huhuhu..

emo tu macam mana ha anda rasa..?

macam ni ke??



patung yang emo ni kan, macam untuk guna dalam voodoo spell je..hush..seram....



ini macam rumput emo.tuan dia sangat malas sampai mahu rumput pon emo jugak..haish!


tak sure...tapi nak tahu tak..??? emo dulu-dulu lagi dah ada..even abraham lincoln pon emo...tak caya..?? haa...tengok! tengok bukti!!!



haa...dah kata dah...tak percaya kan tadi..????

takpelah kawan-kawan..emo tak emo, yang penting kita kena la pandai-pandai..sendiri buat sendiri tanggung la...

and, this brings us to the conclusion..WELCOME TO EMO TERRITORY!

4 comments:

Suhaila S. said...

sarah, jgn emo2.. takut ksu.. kalo emo kan, pergi depan cermin, tengok rupa sndiri.. pastu senyum.. sengeh pun orait gak.. bg terubat sket.. btw, lagu ape yg duk main kat blog sarah ni ek.. sedap didengar.. =)

iylia said...

kte jge emo smggu ni..

lokman@keme said...

tau xpe..
ak pon prasan gak sbnanye ming ming
huahuahua

...sarah n... said...

kak su

sengih sorg bkn emo dah, tp gila tuu...haish! tanak!tanak!

iylia

welcome tu de club

kebab

anda peka.ming ming pulak..?? hish