RSS

Saturday, 31 January 2009

tru calling 3...

nih....

semalam, masa dapat hadiah hotlink yang jutawan kredit tu (tima kasih maxis)

saya memanggil la fatirah....kawan masa skola2 dulu...zaman muda-muda belia dulu la...

lepas sesi kutuk mengutuk sesedap rasa, beliau tanya pasal ape ntah...

ntah macam mane saya pon katalah, sekarang saya tidak berapa membukak friendster lagi dah..facebook lagilah saya tidak mempunyai....

lepas tu, beliau cerita la...

saya cerita balik saya ada je buat blog yang mana saya boleh update perkembangan kawan-kawan tanpa perlu pembaziran wang kredit (sebab saya tak rajen topup, timakaseh..)

lepas tu, beliau kata, 'ooooo '....

beliau mintak saya punya link...

justcallmesarah.blogspot.com


lepas tu beliau marah saya...kata saya mahu mendaulatkan bahasa melayu..ni manekah datangnya justcallmesarah...gedik tahu..??? beliau marah saya pulak...

lepas tu beliau kata, tukarlah panggiljesarah...

saya fikir...,"menarik nih..."

8 comments:

Fitra ZaffiQ said...

Bile nk tuka tue?haha.
da tuka nanti gtaw ek.

...sarah n... said...

ooooo ada sokongan nmpk...erk...tgk le bile rajen..huhuhu

iylia said...

adoi..fatirah nyh plek2 je idea

iylia said...

adoi..fatirah nyh plek2 je idea

...sarah n... said...

hahaha...tu sebab nanti dia nak pegi india kan takleh dgr bahasa melayu dah...kah3..bahasa inggeris le dpt dgr...

iylia said...

bg no fon fatirah..daa lme xdpt contct die..daa la ym pun jrang ssgt.

...sarah n... said...

bg num fon...kat sini ke??? nnt tru ym laa....heheh

iylia said...

wokeyh