RSS

Saturday, 3 January 2009

pelik sangat ke..???

mungkin agak pelik pada sesetengah orang yang masih melihat kelibat saya di sini...

so..??? adakah saya patot berasa bersalah..???

mungkin...

tapi yang pasti saya masih berada di sini..

mungkin anda mahu kata bahawa saya memang tak patut dan tak layak langsung utk menjejakkan kaki ke sini lagi....

tapi...andainya anda yang berasa demikian membaca blog ini (yang saya rasa tidak mungkin berlaku kerana saya sangat low profile..memang beginilah sifat2 anak2 arwah pakcik nasir...kami dilahirkan dengan beberapa sifat2 mahmudah yang saya rasa berjaya diwarisi dengan jayanya..wuhuu...tahniah kepada kami semua....tepuk tepuk tepuk..)

berbalik kpd topik, seandainya anda berasa saya tidak layak langsung walau sekelumit hati kuman pon ( saya masih ragu-ragu akan kebenaran bahawasanya kuman mempunyai hati sebab saya tidak pernah pula diinformkan oleh cekgu-cekgi biology saya sepanjang 7 tahun bergelumang dengan buku bio..) untuk teros berada di sini, mungkin anda patut bertanya pada diri anda sendiri...

mungkin anda akan berasa saya sangat berlagak..poyo, tidak sedar dek untung, dan segala macam penghinaan dan makian lagi, tapi, jujur saya cakap

mungkin sem depan anda akan bersorak gumbira sambil melompat2 seperti kera2 di sekitar ukm ini...

kerana saya sendiri agak terkejot dengan berita ini pada ketika saya mendengarnya...terkejot seperti baru lepas menerima keputusan 4flat pada setiap semester...dan tergamam seperti rakan saya melihat dr.sheikh muzaffar secara berdepan (pada ketika itu saya telah tido dlm dewan dgn jayanya kerana terlalu mengantuk..ketibaan beliau saya sambut dgn mata tertutup...sekian terima kasih.)


namun, saya berjaya menenangkan diri dengan bantuan rakan2,
walaupon kawan itu semua tak pernah membaca coretan ini walau sepatah pon (huhuhuuuu....saya tidak mahulah mempromote blog sendiri pada mereka...nanti dikatakan riak, takbur malah yang paling kerap didengar adalah sarah poyo a.k.a. miss poyo...)

ramai yang terkejot dengan keadaan ini, bertanya teros terang kepada saya...adakah sorang dua..???

owh...tidak...tidak....

percaya lah cakap saya bila saya kata ramai...RAMAI....!!!


pelikkah saya dapat stay kolej ini..????

10 comments:

iylia said...

sarah..miss u..huhuhu

...sarah n... said...

timaseh...hehe

Fitra said...

sarah nape ko antar post pelik2 .hehe~

...sarah n... said...

pelikkah???

cis...

anda tidak paham sy rase...huhuhu...

biarlah rahsia...

FarahinBlast said...

hohoho..sengal jugak ek blog ko.

...sarah n... said...

opss..!!!! haha..

Anonymous said...

sarah = sengals

...sarah n... said...

gunalah emmels yokoyoko..

bagus untuk melegakan sakit otot dan sengal2..

Faraheen Hazirah said...

mst result gempak kan??

...sarah n... said...

owh...tidak mungkin berlaku...huhu...

kan dh cte rslt tuh...