RSS

Friday, 16 January 2009

keluangman

hari ini ada sesuatu akan berlaku....


mahu tahu..????

tamau sudah!!!!


tapi sy tetap nak crita, blog saya, sukati sayalah!!!! ha ha ha...


tadi saya telah mengemas bilik seperti saorang makcik klener yang sungguh berdedikasi...nak tahu kenapakah ini berlaku..???


sebab kolej saya ada buat satu program dgn skola tinggi kluang..?? kluang anda tahu di mana.?
dekat johor..jaooooooh amat...saya penah jugak menapaknapak ke johor..penat woo naek bas...sampai rasa nak terjun je dari bas kerana terlalu fedap dengan kerusi bas yang tidak mesra membelai badan saya seperti bedak johnson baby..(amaran: orang kata barangan johnson&johnson jgn beli dah sebab diboikot..saya penah terbaca)

balik kepada topik asal kita...kenapakah saya menjadi rajen demi budak-budak yang saya tak kenal..???lantak dialah nak pegi mana pon...

mula-mula saya pk sedemikian rupa, tapi, kawan telah meminta tulun untuk meminjamkan bilik saya kepada budak-budak yang mempunyai hubungan dengan keluangman ini..jadi saya dengan perasaan terharu mengingatkan jasa-jasa keluangman yang pernah menggembirakan saya semasa zaman muda-muda saya, saya pon bersetuju..tapi, kisah ini tidak tamat di sini tahu....


saya kata saya mahu tido mana? tido adalah sangat penting bagi saya kerana itu keperluan asas saya.kalau tak makan sehari saya boleh assume saya puasa, tapi kalau tak tido? saya tak boleh assume saya puasa dari tido kan???

lepas tu dia kata, kongsilah tilam...

saya pikir...

bolehkah???

boleh kot tapiiiiiiiiiii...............


saya suka tido dan bersilat serentak...anda paham...????

saya perlukan ruang yang agak besar...


jadi, kesimpulannya.....


sedara keluangman akan mempunyai masalah tido malam...ha ha ha...bukan salah saya kan..?????

6 comments:

Suhaila S. said...

kikiki.. tahniah atas kejayaan anda mengemas bilik..
bleh jadi part timer kliner ni.. hehe..
nak tumpang tido gak bleh?? tapi sy bukan kluangman.. saya bangiman..

Fitra ZaffiQ said...

jgn boogeyman suda..hohoho~

...sarah n... said...

kak su...

no tompang2...sejam 8hengget..haha!

fitra...

tahu tak mengapa...

Suhaila S. said...

kenapa mesti 8 hengget??
err.. bley nego lagi x??

...sarah n... said...

bole je...10hengget, oke???

last ofer....

iylia said...

hek2..masaalah la sape y tdo ngn sarah