RSS

Tuesday, 27 January 2009

kenapa dengan mereka...???

satu hari, saya terbaca ada blogger tules kata...

"apa barang mengaku indie kalau tak dengar KC(killeur calculateur)"


jadik, saya cepat-cepat membuka laman nak carik lagu yang tersebut di atas....

saya dengar lagu ni...

antenna in the aquarium

PDRM

amazon

down wif big brother

sumanya ada empat ye kawan-kawan....

lepas tu saya pikir.....

..............................

erm........................


kenapa dia buat statement macam tu....????


p/s: saya bukan lah mengaku indie pon, tapi saya suka lah lagu-lagu yang best..

7 comments:

nazrien said...

itu maknanya yang menulis statement itu
sebenarnya
xtahu
a
p
a
apa pn..

iylia said...

haha..sy jge tdak fhm mgapa die brkata bgitu..

iylia said...

haha..sy jge tdak fhm mgapa die brkata bgitu..

Fitra ZaffiQ said...

em?Apsal?lagu tuh x sedap eyh?haha.

...sarah n... said...

mr.jeb...

tula...aku pon rasa sedemikian rupa...huhu..

iylia...

dah try dgr ke???

fitra...

anda dengar sendiri dan judge...

shah said...

killer calculatuer bukan punk ke?

...sarah n... said...

incik shah...

saya pon tatau killeur calculateur tu hape..saya baru 1st time dgr dr blogger tu...