RSS

Thursday, 27 August 2009

kelas yang pelik.

kelas web programming harini macam....LAIN.

apa yang lain?

sebab ezriyol datang kelas. HA!HA!HA!
(gurau jak ya ezriyol, jika anda baca ini)

tapi saya konfiden dia tak baca.


-----------------------------------------------

situasi 1.

tutor kami ganti pensyarah bagi lecture harini. sambungan lecture javascript.

ada slide tu banyaaaaaaaak sangat ayat. dan ayat dia panjang panjang.

encik hussein onn(bukan nama sebenar): penatnya nak baca. kamu baca sendiri lah ya. saya bagi seminit.


lepas tu dia keluar kejap.


encik hussein onn : oke semua dah baca kan.

dia tukar slide.


encik tu lagi : sekarang saya nak kamu amik kertas kosong satu, kamu tulis balik apa yang kamu paham dari slide yang kamu baca tadi. kita jadikan ni kuiz dalam kelas.


erk? sapa yang baca?


kami dengan gerak kerja yang perlahan ala ala matrix reloaded mengambil kertas.


encik hussein onn : oke, semua orang tahu saya bergurau kan? (sambil dengan selambanya tukar slide lagi)


haaaa.....???


*melopong*


p/s: dia suka buat kuiz dalam kelas. tapi sejak bila dia bergurau? DIA BERGURAU?
kami dah sedia nak jawab KOTTT! (walaupun tak tahu apa isi jawapan)



----------------------------------------------



situasi 2.


encik yang sama : kita rehat kejap 3minit.

saya terus telangkupkan kepala sebab mengantuk. konon konon mahu tidur.


tetibe beg bergegar.fon lah tu. bukan gempa bumi.


haze : sori! sori! tak sengaja.

penulis : haaa...? (blur sikit sebab mengantuk. kenapa dia cakap sori?)

amik fon.


1 message received.

buka.


"Sara, ko ktne? fak ke blk?"

sender :.......


ze'. haze?


tekan tekan mesej.


reply.


"dekat seblah kau LAHHH!!!!"

7 comments:

naziha ismail said...

encik hussein onn....wah wah....beliau bleh jd duta kolej ko....hahahaha!!
aku sgt kagum....beliau pandai GURAU gak rupenye....igtkn xleh....

ko reply meses haze'...lps tu dia reply balik x?....hahahahha!!

...sarah n... said...

mestilahhh duta oke??? haahaha..

tu la psl. masa dia cakap dia gurau tu, mcm pikir, kite salah dengar ke? ke? haha,


reply msj haze, pastu dia kata, " perlu ke reply?" muka masa tu dia mmg lawak. dia nak reply tp xde kredit.haha!

mr azraai said...

amboi2 kamu..saya supervise semua blog project n saya mmg ade terjumpa blog lab members kamu semua ni..

...sarah n... said...
This comment has been removed by the author.
...sarah n... said...
This comment has been removed by the author.
asaktor lemodasa said...

bes giler klas ni....i like it....hahahaha....

oranglidi said...

ahhahah!! sangat pelik..

yang ke dua tu memang sangat lawak! haha!!