RSS

Saturday, 22 August 2009

jualan murah

tengok dashboard.

mejoriti blogger posting pasal ramadan. puasa.

ada pasal nostalgia ramadan.

ada yang konon konon nak jadi calon pemegang mohor besar raja raja dengan berlatih mengumumkan puasa, anak bulan dah mai.

ada yang bagi tazkirah pasal ramadan.

takpa. takpa. sumanya berniat baik kan. untuk saling mengingatkan.

kalau saya pulak, asal puasa messsssstiiiiiiii nak ingat makanan. haihhh! makruh ni! makruh!


ingat kat bazar le.


banyaknya makanan. macam masuk planet baru nama planet foodcourt.

malaysia kan banyak makanannnn! (heh, macam negara lain tak banyak je makanan kan)

banyak tu bagus. tapi, kenapalah takda sale, atau jualan runtuh untuk bazar ramadan.




macam kat midV, asal student dapat ptptn je, dia pun mulalah buat sale UP TO 80%.

haihhh...

takpun. jualan penghabisan stok.




kan seronok....!!!


tengok posters tulis :

nasi ayam. harga asal : RM4.00. diskaun 70% jadi RM 1.20 je.

sate secucuk rm0.60. diskaun 60% jadi rm0.24.

jualan penghabisan stok. beli kuih 5 biji dapat free 5biji!!!!

takpun.

beli set combo! beli ayam percik 2 dapat free nasi bungkus lapan!!!


ha? ha? haaaaa.....???


menganga lah kami yang puasa ramadan dengan penuh istiqamah ni. terus serbu serbu.


tapi. sila jangan berangan.



p/s: ktho ada buat bazar lagi tahun ni. datanglah kalau rasa nak tengok masakan import khas dari borneo. (oke, tipu. mana ada import makanan jauh jauh.)

6 comments:

oranglidi said...

wahaha.. menarik2.. boleh a lu bukak gerai kat bazar nanti ok?

sure ramai datang kalo lu wat potongan harga sampai sebegitu.

...sarah n... said...

haa.. boleh la buat kedai mcm tu. kau bagi dana.konfirm org dtg berturut2.

sharamli said...

jgn serbu awl sgt.....lap0 nnt

naziha ismail said...

sarah.....ade jual ayam percik lg x?...

haa...taon lps xdpt bli ayam percik ko...sbb....mebi ktorg dtg awal....xpom sbb korang setting bara api bagai lambat...huahuahua!!!

Suhaila S. said...

haha sarah, abis tu kat ktho ade x sale?? beli ayam percik percuma tokey kedai?? (in case tokey kedai ensem, nk r jgk ksu pegi beli)

kalo ade tulun mention ksu ek, ksu akan ponteng meeting, class, lab, etc demi ayam percik tu! (jg demi free gift yg dinyatakan td)

ehem...

Suhaila S. said...

sarah, kat ktho ade jual ke?? kat mn?? haaa.. ade sale x kt ktho?? kut2 ade 'beli ayam percik 1, percuma tokey kedai'.. agak2 tokeynye ensem, nk gak ksu beli..

kalu ada, mention ksu cepat2 tau.. akan ku berlari hungga2 dr teratak16 utk beli ayam percik (sbnrnye lebeh willing nak free gift tu) hehe..

ehem..