RSS

Friday, 14 August 2009

gadis melayu tu sapa?


ni duta ktho yang baru ke? ke?



ingat tak kadang kadang saya ada sebut nama kawan kawan saya?

ada haze, ada as, ada ecah, teha, che pah, pika, dab sebagainya. (penat kott nak sebut sorang sorang)


salah sorang dari mereka ni, tegar tegarnya dia meninggalkan saya. err. tinggalkan kami sebenarnya.

dia tak bagi warning awal awal. tapi takpe, its for a good cause.

SHE'S NOW ONE OF THE CONTESTANT IN GADIS MELAYU!!!! yeyyyyyy!!!
-------> nak peromot!


kami konon konon nak bukak kelab peminat. haha. mungkin tak jadi. takda dana. sapa nak jadi sugar daddy? atau sugar mummy pun bolehhhh!


saya boleh tolong apa lagi

kalau bukan peromot? haihhhh.. ni kena mintak gaji kottt!


tengok la dia. khamis. pukul 930malam. dekat tv9 dekat di hati ku( mungkin kena mintak komisen dari tv9 jugak kottt)


kami sama sama 1st yer kat ktho, ukm. sama sama pegi kelas kimia, lepas tu tidor secara berjemaah.


sama sama bersahur ramadan lepas pukul 3 pagi, lepas tu tidur himpit himpt 2katil 5orang ( muat owhhh, ajaib betul). saya punya bilik belok lain, takut nak balik bilik sendiri pukul 4 pagi, so, setinggan jelah!

sama sama buat aksi fear factor. sama sama berhimpit dalam ktm dan lrt dengan tekad dan azam nak pegi times sq.


sama sama pegi jelajah banyak banyak emporium sebab nak cari baju untuk dinner MAP KTHO.


sama sama cari nasik malam malam buta sebab mengikut nafsu perut.


sama sama tak tidor malam gara gara tutorial prof wan yaacob. bahagi bahagi soalan tutor, lepas tu biasanya saya dapat soalan yang susah susah.


sama sama tukar tukar lagu untuk halwa telinga masing masing. pika suka lagu suara budak budak. saya suka lagu boleh goyang goyang kepala. lepas tu, saling exchange.

banyak lah ektiviti kami buat sama sama. nak tulis karang, orang kata poyo pulak. macam dia sorang je reti buat ektiviti.

dia pun silent reader blog saya jugak!!!


tapi sekarang. dia dah tinggalkan kami. saya harap, dekat suite rumah mereka gadis-gadis melayu tu, dia boleh surf internet! sebab saya mahu dia terus baca blog ni.

sebab saya mahu dia terus up-to-date dengan kami di sini.

sebab saya mahu dia tahu, kami sentiasa ada di sini. mendoakan dia walaupun dia tak tahu itu.

sebab saya mahu dia terus kuat. walaupun dia memang seorang yang kuat dan perkasa(dari segi hati ya), teruskan kuat.

go chase ur dream pika! because the sky is the limit!


ramadhan yang bakal tiba ni asik buat saya sayu je. haihhhh! pika! jangan nangis dalam tivi ya? buat malu ja!


ehh, lupa nak bagitahu, her name is siti nur syafiqa amirol melvin.






p/s: sarah appreciates ur votes for her friend.
p/p/s: pika, terus usaha slim! jgn lupa senam senam jogging jogging mcm selalu. kamera makes u look chubbier. not nice.not nice.

5 comments:

oranglidi said...

hahah.. ha'a.. nampak chuby.

hehe. semoga beliau berjaya!!

dahtu gambar first tu xnak masuk ke gadis melaya?

sharamli said...

pergh....gadis melayu tu...

aisya said...

wa~~~
pika!!!!
rindunya kat pika.... huhuhu...
sem ni x dpt la kita nk sahur dan bukak puasa sama2 mcm dulu...
anyway, gudluck to pika and all da best....

Pleasure said...

herm.....

ntah la

Pleasure said...

PAZ NA VILLA KENNEDY - RJ