RSS

Friday, 10 July 2009

stesen UKM.

main main website UKM.

tengok tengok.

Hutang pelajar : RM 1,225.00.

apesal tak up lagi.

kecik kecik dah kena paksa berutang.


11 comments:

sharamli said...

sila jelaskan utang anda

...sarah n... said...

sila sabar ye ukm. ptptn belum benarkan lg. theee....

safri@chaie said...

len kali jgn maen2 ngn web site ukm.. khkhkh

urm... aku pon same..

...sarah n... said...

ye tak ye.

kalau tak bukak web tu, mesti hutang aku takde.

ni sbb dah bukak, tiba2 jadi ada hutang beribu ribu. adehhh....

apesal kau tak ckp awal2?

safri@chaie said...

tu la pasal...
kalo ko tgk lmbt sket sampai ptptn masok kan da xde utang kan2..
xpe2..
wat tatau je..
hahak

naziha ismail said...

ape leh buat....dipakse utk bhutang....hahah...

aku nye yuran tmbah 200+ dr yuran ko...adehh....zaba oh zaba...heheh

rijal said...

cehh..ak nyer lg r...
utang blambak2,ptptn pown xdpt lg..
kerajaan sgt ske memaksa kte berutang.....

Suhaila S. said...

lek r sarah.. eh mane no matrik??
kate nak ksu bayarkan.. hek hek

...sarah n... said...

chaie.

kalau buat taktahu, mgkn boleh membantu kot kan? kan..???
lalalala..*try buat tak tahu.

jiha.

haha. redha ye. jakba kan syurga kau!

rijal.

well said..??

kaksu.
A125105! thanks ya! kalau slip result sem ni nnt kne hold, kaksu org 1st org cari! haa....

Suhaila S. said...

ok set... jgn risau, kompem kali n sarah nye slip result dpt 1st.. dia tayang siap2 kat pusat..

...sarah n... said...

alamak!

kenapa pulak mcm tu? dah la result bagus kali ni.mesti semua rakan rakan bioinfo kagum dan cemburu.