RSS

Monday, 6 July 2009

bila kebosanan dan keputusan final ditemukan.

terasa bingung.bangang.bebal.lampi.lembap.



adehhh....




semuanya macam terletak dalam minda jumud ni.




unsur unsur yang dikenakan tekanan fizikal sebati menjadi campuran.





satu satu perkataan tu macam membawak makna kekeliruan yang agam.




kenapa? ada beza ke setiap patah tu?






errr..entah le.





mungkin lompatan impuls sudah tak cukup elektrik.





yang pasti.







segalanya membawak kepada satu destinasi yang terang lagi kristal.






kata nama yang bagi side effect dekat serebelum.




ke efek dekat sereberum??









dah tak larat nak pikir sendiri.





mungkin kena telan EXAMO barang sebotol dua.







7 comments:

sharamli said...

p0wer sgt istilah yg digunakan..hu3

...sarah n... said...

itulah kekeliruan yang bertapak lama, membawa impak pada pemikiran. adehhh

cambesje said...

aku keliru~~

...sarah n... said...

keliru pun penyakit berjangkit ke? haha. dah jangkit kat kau.

lokman@keme said...

examo tu jenama exam pad?

safri@chaie said...

jgn telan exam=exam pad..
nnt rosak gigi..

...sarah n... said...

keme

hosh! kau ni examo pon tak tau..??? ade eklan dalam tivi. mcm ubat pandai(tingkatkan daya minda kot fungsi utama dia)


chaie.

tak telan exam pad pon gigi sudah rosak bhai.