RSS

Thursday, 22 October 2009

sejarah mungkin berulang *bukan macam new boyz*

bak kata lokman.keme this is the season anyway.


bak kata sarah nur. air soya season pun oke la untuk hilang dahaga. ape ke?


takpelah. abaikan saja.


masa masa nak exam ni lah, ramai orang mahu menunjukkan kehebatan masing masing dalam memaki hamun kot.


whoa. jangan! jangan!


kau orang tolong jangan test vocab carutan aku. dulu mungkin agak boleh membuatkan ayah aku gatal gatal tangan untuk sepak pipi pauh dilayang aku ni. *pauh dilayang tu ape ye?


mungkin sudah agak tumpul. itu suma masa zaman muda muda dulu. aku mahu berubah.


dah lama aku cuba berubah dan cuba istiqamah.konsisten.


tolong jangan ungkit kisah lama.

4 comments:

oranglidi said...

biasa lah tu.. dah jadi lumrah kehidupan. hehehe..

air soya pun air soya lah..

naziha ismail said...

air soya...best2!!

Razman said...

aku stil nak test vocab carutan ko..

sharamli said...

carut sj kal0 itu yg kamo0 mahu...hu3