RSS

Wednesday, 28 October 2009

amaran : post ni kau tak boleh kutuk! blog aku, sukati kaulah nak kutuk.

26 oktober - teknologi DNA rekombinan I

28 oktober - teknologi DNA rekombinan II

29 oktober - biometri dan reka bentuk eksperimen

31 oktober - khidmat masyarakat II

3 november - biokimia

9 november - pengaturcaraan permodelan grafik biologi

12 november - pengaturcaraan web.


-------------------------------------------------------------------------



sekarang cuba teka saya amik kos apa.


jangan refer post post sebelum!!! tak acik!


ohh, sapa kosmet, senior2, rakan sekuliah tak boleh jawab!!



sapa dah tahu sila senyap!!!


err... sekarang sapa yang boleh jawab? semua kena senyap... adoiii.. bengong!


bosan la periksa. nak balik kawin je. xpayah lah kumpul duit. kan boleh kawin free. haa....


nih. saya tak berapa paham dengan u saya sebenarnya. kenapa tajuk nak bahasa kebangsaan, tapi, belajar, periksa semua dalam bahasa bukan kebangsaan?


kalau saya, saya suka dalam bahasa latin atau jerman ke. kurang kurang, kalau failed atau keputusan periksa tak memberangsangkan, saya boleh kata, ni masalah bahasa.



yelah! macam yang semua orang lakukan masa masalah belajar sains dan math dalam bahasa inggeris tu, kan? kan? tuding sana tuding sinun.



pelajar mane salah kotttt!! pelajar teraniaya!


huh! kalau lah saya boleh bersabar ------> iklan eksiden kat tivi.



sekarang saya nak suruh fain buat surat dekat u saya lah pulak.



jom kita terjah!!



sekarang sarah nur. esok kamu periksa kan? biometri dengan experimental design kan? bila kamu lahir sebagai genius? kamu ingat kamu anak eistein ke? pegilah belajar! choy!!!

12 comments:

naziha ismail said...

alaaaa....aku xley jwb la ko amik kos ape......hmmm.....

...sarah n... said...

ye...sila tarik diri. HAHAHA! (gelak lompat2 konon2 mcm berjaya kenakan kau)

oranglidi said...

ini kos medik ni..

...sarah n... said...

ohhh tepat sekali!!!!

Faraheen Hazirah said...

hehe.. nk kte wt surat? leh je.. nnt kte karang ayat :P

...sarah n... said...

ala, kne karang karang ke? kne buku karangan satu ke buku karangan dua?

nazrien said...

biasa la..

kejuruteraan bendalir
fluid mechanics

kejuruteraan tanah-soil mechanics


semuanya jahat2..tulis xserupa ajar
cakap xserupa bikin..inggeris tajuk melayu

ko amek forensik kn haha!


lagu princess diaries ke? adik aku umur 4 taun gilekan lagu nie

...sarah n... said...

forensik? forensik???


forensik x amik web programming kot? hahaha...


tp xpela..tepat jugak!!! bravo! bravo!! hahaha...*jaga hati org kan*

ku dgn adik kau....boleh jd member....kot? adehhh...setaraf budak 4tahun je?

Suhaila S. said...

sarah.. ape kos kamu amik ni?? asal amik kos merapu2 mcm ni???? muahahahaa

...sarah n... said...

ek eleh kak su.


tapi, memang merapu pun..tgk la senior nye sape. dah tahu dah mesti merapu...

lokman@keme said...

er..

x sronok ke?

Suhaila S. said...

hoi hoi.. ape kaitan ngan senior pulak?? haha

keme, sronok ke x sronok, depend on u la.. tp bg ksu, ksu x menyesal even dah lepaskan kos fisio n patah balik amik bioinfo.. hoho...