RSS

Monday, 26 October 2009

ape yang terbalik tu?

kalau kamu perasan kan, dekat status status ym ke, ape laman laman sosial (paling femes yg huruf f kot) ade satu fenomena tulisan terbalik.

fenomena? paham x? die mcm tetibe, bushhhhh(bunyi ombak menghempas pantai) melanda semua orang. semua nak try buat jugak (saya bukan termasuk dlm semua).

tulisan macam ni. ¡ooƃıɐ˙ʞnɯnƃ ʞpʇ ןןıʇs uod 2ıɹɐɥ ƃuǝɹoƃ ɯʎɐ uʞɯ

boleh baca dia tulis apa? dia tulis sarah nur cute macam agnes monica.

nampak tak? nampak tak?

oke lah. tipu sebenarnye. tapi bukan stetment tu yang tipu. stetment tu rasanya macam betul je. tak ke? ke?

so, terus lah cerita. orang kata, kita tak elok lah kalau bangga bangga dengan kelebihan sendiri kan?kan?

so, point nye kat sini, hampir semua kawan kawan nak buat tulisan terbalik terbalik tu.


rimas? agak la..sampai semua nak buat.. ade ke che pah tanya saya macam mana nak buat benda tu padehal hazlina yang buat?? ade ke patut? patut ke?


saya pun jujur la berterus terang : kau tanya la hazlina. saya xtahu.x minat pun nak tahu.


alamak. macam kejam. sori che pah.

pastu tengok status lokman pun dalam tulisan tu jugak ye! tapi die tulis ini adalah satu seni. ye. TERBALIK!


haaa...!! IDEA!


saya ketuk ketang laptop.


status ym baru ----> ini adalah satu seni *sila baca dalam keadaan laptop anda terbalik* ------- sori lokman.



dapat?


bila lokman tanya motif, untuk kedengaran innocent, saya salahkan exam TDR siang tadi. adat la kan? sapa nak mengaku bersalah? kalau x, takdelah pepatah baling batu sorok tangan.


tetibe ade le kawan buzz.


sarah. aku dah terbalikkan laptop aku. apa yang seninya????




hahahaha....



paan. kau tensen dua paper tadi ke? dah tak betul?



ok jep. tapi aku masih tak paham...seni apekah itu?



hahahaha...saya pun cerita lah kenapa.


ohhh..oke... yang aku ni mengong g pusing laptop aku ni napelah...


saya gelak macam setan tengok senario.



udah lah kau sarah! sambung stady balik nu.



hahaha... kau serius ke kau terbalikkan lptop?


dah! dah! jangan tanya lagi hal itu!

6 comments:

R.K said...

haha haha

haha haha

haha

=D

=))

oranglidi said...

mnyusahkann

sharamli said...

la....bet0l bendul gk kn si paan tu.

naziha ismail said...

lek r sarah.....dh ade kemudahan tebalik2 kn tulisan.....gune je laa....hahahha.....mmg fenomena btol...

...sarah n... said...

R.K.

kau kenapa?


oranglidi.

mungkin.segalanya mungkin.


kaksha.

haha.jgn sampai paan baca ni.


jiha.

relek la ni. cuma.sedikit rimas saja.

asaktor lemodasa said...

owh...smpai dlm blog ko mskkan psal terbalik laptop ek....

dah....
jgn igt lg cite ni....
:p