RSS

Wednesday, 23 September 2009

duit raya

status baru : hari raya TER-PALING-SUNGGUH-AMAT-SANGAT best macam makan char kuey tiaw pulau mutiara free. *oke, mungkin agak hiperbola*

mencapap tak? tak?

TAK???

alamak! haihhh..! kena tingkatkan usaha lagi ni.

kenapa raya best?

sebab kitakan SATU MALAYSIA!! HA!HA!HA!


oke. tipu! sarah nur tak sepatriotik itu.


sebab sebenar adelah...

dapat duit raya ohh kali ni. xpercaya?

walaupun memang sikit gilalah dapat,tapi DAPAT YE! dapat!!

tahun lepas, tadak satu sen pun.huuu....

maklong - rm5
makngah - rm5
kaknyah - rm2
rumah sebelah yang penuh dengan anak lelaki dan makcik yang pandai masak macam macam dan rajin bagi makanan dekat kami yg rumah penuh dengan perempuan tapi masak satu hapah pun tak sedap - rm10.

*erk? apesal description nak panjang lebar? nampak sangat hobi suka merepek membebel.


sebenarnya, yang bagi duit raya tu pakngah, bukan makngah, tapi, memandangkan kami kenal sangat perangai pakngah yang suka berkira (bukan kedekut ye, cuma suka berkira), kami buat assumption yang duit raya tu dari makngah. komfim punyalahhh!!!


oke, sekarang, takat duit raya banyak tu pun nak buat post ke dalam blog?? POYO GILALAHHH!


DEY THAMBI!!! sukati akulahhhh!!

4 comments:

Suhaila S. said...

hihi nampaknye ksu dpt up sikitla drpd sarah kn.. yeyy!! ngee.. haa cari ksu before syawal abis, nnti ksu + duit ry sarah..haha

...sarah n... said...

yes!yes!! nak! nak!

Suhaila S. said...

syarat dia.. selagi syawal masih ada!!

lokman@keme said...

char kuey tiow pulau mutiara x sedap