RSS

Friday, 2 September 2011

URGENT! bilik sewa berdekatan plaza ibm, bandar utama. takberapa nak dekat pun takpa asalkan boleh capai dengan public transport.


alhamdulillah saya dah bukan seorang penganggur. wuhuuuu!!!



dah dapat kerja di plaza ibm.



tapi ada masalah baru.



payah jugak nak cari bilik sewa kat sini.



amik kau tajuk dah macam iklan. haha! lantak la. sapa peduli.




tolong la sape2 ada idea camne, tolong saya. URGENT.



3 comments:

Faraheen Hazirah said...

yg ko jmp tu x ok ke? try la dlu.. pastu dlm tempoh dh duduk tu troskan cari yg lg baik..

...sarah n... said...

tak ada transport nk g keje. xada public bus..huhu

Anonymous said...

dah cukup housemate ke? pm me 0176909698 wahidah