RSS

Monday, 4 July 2011

cubaan transformasi tak berjaya

semalam tengok transformer nombor 1.



...........................




................................



..................................

















nak masa lagi tak? nak luahkan apa-apa jenis kutukan dan condemn.





nah.











PUAS?







oh ye, saya tengok tak habis pun. baru part shia dengan megan fox jumpa optimus prime, bumblebee etc etc, saya dah tidur. mengantuk sangat tengok cerita tu.





.............................




.................................




..............................









saya tak kesah la carita tu lawan ke perang ke apa.




battle of los angeles pun saya boleh je tengok.




tapi cerita robot ni. sorry to say. i'm just not THAT INTO robot.





kalau kamu tanya roommate saya dulu, saya panggil printer saya robot.




contoh : eh robot ni, makan kertas pulak. eh robot ni, habis ink pulak.









apa-apa aja yang berbunyi mesin atau metal clinking sound, automatically------>robot.

kereta pun robot. mesin gedegang pun robot.



since printer saya suka mengeluarkan bunyi robot.






oh mungkin, kalau the boifren baca ni, kadar ke-tertarik-kan dia pada saya yang sebelum ni 68%(abaikan isu low-self esteem ) menurun secara mendadak ke 34% sahaja. sebab dia kipas-susah-mati transformer.






lets just hope artificial intelligence in other planet doesnt get smarter.

5 comments:

husna nasir said...

hahhaha..hg tu layan cite yang macam letters to juliet je kan...

tahu dh hg tu..=P

...sarah n... said...

masalahnye memang cite robot aku takleh blah. cite robocop mak tu pun aku xlayan.

husna nasir said...

takpe2..aku tak marah sb nye aku pun tak kisah sgt sb bukan aku ni anak sedara steven atau bay..hahah...tapi aku kne tgk sb aku dh tgk 1 ngan 2..hohohoh...tp nk kne ajak scandal la..=P

...sarah n... said...

pakwe dekat pun nak ajak skandal. pigidahhhh

husna nasir said...

hahahha....mse tu dia bukan la kat ipoh..kalo kat ipoh aku pun tak berani...