RSS

Thursday, 30 June 2011

cara sarah nur mengenali peribadi.

saya bukanlah seorang yang mengambil bidang psikologi atau psikiatri atau peminat cerita psiko-psiko kegilaan ramai. tapi, saya rasa saya guna logik akal aja.




saya kenal peribadi? ha.. saya tak kenal pun peribadi. tapi, tak payah sangat nak kenal beria 7-8 tahun bagai baru nak declare orang ni kelakar. orang tu cengei. orang sana busybody, orang situ psiko.





oh tak perlu ye.




tengok pada emel address aja dah cukup.




tapi, tak boleh la kau nak tengok emel company bagi. ate, kalau dah company bagi, memang nama dia la. contoh.



sarah.nasir@quantumbeez.com (saja tayang emel. eh jangan emel sini. sini untuk update gaji bagi bila.)




kalau nak tengok emel address, tengok yang emel dia buat time zaman jahiliah, sekolah-sekolah, time first dia baru belajar buat emel. hah! amik! amik!





kalau emel time ni, memang tak lain tak bukan, dia mesti keluar benda yang tulus ikhlas lahir dari hati. HAHAHA!




sebab?




masa ni kan awal2, jadi masa isi form tu, dia tak leh nak banyak masa sangat pikir. kalau nak letak biasa2 macam akucomel@yahoo.com, mesti dah ada orang chop. so, kena pilih lain.






pastu letak sayacomel@yahoo.com






kena rejek jugakkkkk......





haa...time ni kepala mula panas. hati panas. tangan kebas. mulut kering. (eh, apa kena mulut kering?) maklumlah, dah isi borang tu 2 kali. borang bukan takat satu dua baris, 3page kot. nak. nak pulak asik kena isi baru. kesiannnn....(abeh perasan comel sangat apesal. ada berbilion2 makhluk dah perasan comel sebelum kau.)





last last. letak. akufedup@yahoo.com.






sila pilih emel lain.




rejek jugak.






last resort?




sukahatiakulahemelaku@yahoo.com.



press oke.



eh dapat pulak.




tahniah. sila klik sini untuk aktifkan akaun anda. (contoh aja.)





ha..gitulah gayanya seseorang mendapat alamat emel.




macam mana peribadi dia agaknya?





tengok emel boleh agak dah kot?




see?





tak payah belajr tinggi-tinggi atau rujuk buku kenali peribadi anda pun.





exercise : sila check ym anda, emel kawan2 anda. sila tajamkan pemikiran anda. hari-hari dok layan internet, otak boleh atropy kot.

3 comments:

IRmasha said...

xley gak sbb sy nyer email mula2 bkn sy buat,akk sy buat. smpi skg org duk memperlekehkn email mula2 tue. skg dh buat br.utk hal2 kerja.. hahaha

rafiq said...

emel cam sy ni camne ek. name pngilan manje tu.

...sarah n... said...

IRmasha.

mungkin lain kali boleh pesan dekat akak 'lain kali buat emel address,-iniadikpunyaemel@yahoo.com' boleh kot?


rafiq

macam tu la