RSS

Monday, 29 April 2013

when life gives u lemon

dear j.


can u, like, ignore me for another one and half LIFE?



aprreciate that. thanks.


sincerely,


sn.

5 comments:

rijal said...

Hoi..eh,assalamualaikum.
Sarah,tiba2 teringat kau.
Aku lupa,dulu aku tak pernah ucap terima kasih atas kaunseling percuma kau.hahaha. tu pon kalo kau igt aku lagi la. By the way, terima kasih atas kata-kata hikmat kau dan tak lupa juga 'surat untuk ayah' yg kau bg aku baca dulu. Terima kasih sangat2. Serius, aku sangat2 berterima kasih. Oke, have a good life. Bye

:: komen ini tiada kaitan dgn entry.harap maklum

...sarah n... said...

wey rijal. ingt lagi ko kat blog aku. aku ada bg kaunseling ke kat kau. hebat gak aku.

rijal said...

Hahaha.. ade certain time kte akan down kan? Tiba2 aku teringat ada org pnh kaunseling smpai aku tinggalkan aku punya addict dlu (if u remember la). Oke,malas nk puji kau lebih2..hahahaa.
Neway,still aktif lg kan blog nih. Rse nk borak2 ngn kau tp sgt busy skrg.

:: aku print 'surat utk ayah' sbb nk kaunseling budak2.sorry tak mntk izin ;)

...sarah n... said...

wow..takyah sori la..aku buat ikhlas surat tu. utk ayah aku..ko keje mana skrg? kaunseling.bdk mana?

rijal said...

Aku still practical, kt hospital klang. Tak abes lg. Kau?
Dean aku suruh aku bg talk ari tuh sbb motivation down. Tu yg aku teringat kt kau