RSS

Wednesday, 12 January 2011

keluarga pakcik nasir

esaimen pertama pada semester terakhir. hahaha. dah nak sebulan kuliah, baru nak ada esaimen. penat. penat tunggu esaimen datang. haha.






poyo? my middle name.





punyalah eksited dapat esaimen. betul. baru nak semangat nak buat esaimen pertama, tetibe ada halangan. takleh nak amik task esaimen tu dari website dia.




jadi, kita membebel online jela kan. punya canggih sekarang. nak membebel pun online. (sebab takda orang nak dengar buat masa ni, orang lain kelas.buat masa ni.)



tetibe semalam terfikir pasal ni.




CIRI-CIRI LELAKI IDAMAN ANAK-ANAK PEREMPUAN PAKCIK NASIR


1.ketinggian lebih daripada si yang terlibat. contoh, kalau sarahnur 175cm (ini contoh, kalau contoh, mestilah nak letak tinggi macam tyra bank lah layaknya. orang lain sila diam.), lelaki mesti at the very least 176. sebab kalau dia 176, campur rambut dia yang dah letak minyak kasi style style macam rambut zahiril adzim, mesti tinggi nampak macam 180. ye dak? (gila rambut sampai 4cm.)



sebenar nya ada satu je syarat wajib. tapi, kalau dah tajuk ciri-ciri, yang membawak maksud plural, kena lah tambah bagi at least 3 kan.




2. tak berkulit lebih cerah dari si terlibat. ini pun sama penting. tapi, ada yang dah mengingkari syarat ini. kuna punya calon suami nampaknya lebih cerah dari beliau. tapi, sebab saya rasa dia nak tebus kesilapan lampau yang terjatuh cinta tanpa mengikut syarat, dia cuba memakai garnier untuk lebih cerah dua tona. ha! bukan garnier je. macam-macam dah dia tapuk-tapuk kat muka. agak berjaya juga. lagi satu, dia cuba mempengaruhi si calon hari-hari main panas, termasuklah api welding besi.





3.



oh shit. dah 1240. kelas kul 1. dammit.

4 comments:

rijal said...

no 3???

Lync said...

wai22222222 where have u been! lm gler x update belog mung. hehe.

ym dh ok eh? tahu xpe. crazy kot!. hr tu i thought it was u. mcm hape je layan minah senget.

how are u??

weh!!!!! nak alamat!!! lalalaa

...sarah n... said...

rijal


coming soon.



lync.

fazdlin! nak alamat takkan mintak kat sni wey..hahaha..i'm fine and awesome! gonna graduate soon AND hope can see u again nak pegi melawat ko kat oversea!!

husna nasir said...

amboi nonoi...igt aku tak bce ye blog hg ni ?

betoi ke aku dh semakin cerah ? hahahha...