RSS

Thursday, 8 March 2012

orang kl cakap pule leeee

ini bukan isu pasal low self-esteem (walaupun kadang-kadang terserlah yang amat pasal ni tapi sekarang tak tolong lah percaya)



tapi saya rasa, saya belum cukup baik untuk jadi sapa-sapa. somebody. or somebody's. makna berbeza yang cuma dipisahkan dengan seketul aposthrophe.



jadi, sampai masanya, kalau diizinkan, ada rezeki saya, mungkin jadi somebody. or somebody's. depends mana sampai seru dulu, ye dak?


sarah, ko cakap pasal apa ni.



seriously? i have no idea.




adik saya nak kawin hujung minggu ni. jemput la. PLOT 4, JALAN PERWIRA, KAMPUNG MANJOI, IPOH PERAK.



jangan risau. ini bukan prank. alamat tu pun betul macam yang tercatat pada ic sarah nur. tak caya cuba google earth. dulu saya google earth-kan alamat ni, cuma nampak bumbung kaler oren. jadik la kan. oren kaler asbestos. tapi ada download google earth latest version dalam laptop kerja, tapi, jangan kata bumbung, jalan pun tak nampak. apehal tah. lagi latest, lagi x nampak?



takkan la sebab tak bayar ptptn lagi, kena blacklist sampai rumah tak nampak dalam satelit kot? power gila.


ya tuan-tuan. sila bayar ptptn anda. eh eh. tertulis mesej khidmat masyarakat pule.



kuna cakap, cakap pule macam orang kl. orang kl tak cakap pulak atau pula. tapi saya tak dengar pun orang kl cakap pule. saya dengar orang kl cakap damn, bullshit, fuck you, wattahell etc etc etc. no offense, tapi sumpah tak tipu. kalau tercakap babi, diorang tak paham. binatang apakah itu.



kata tak paham, tapi tahu le pulak babi tu binatang. kuang ajaq!

1 comment:

Fain HKA said...

tipu! kte org kl tp x ckp pon sume tu!