RSS

Monday, 8 March 2010

chikukuna

saya yakin saya tak sengal.

sebab kuna lagiiiiiiiiiiiiiiii lah sengalnya sampai bila cakap dengan dia rasa macam lenguh lenguh urat pipi je nak bagi hujah balas balik. tapi, nak letak emmelz yokoyoko dekat pipi macam pelik sangat, tak ke?

ni saya tengah tekanan ni sebab tengah buat coding prolog nih. asik tulis predicate not defined je. rambut dah tercacak cacak dah ni.

cuba lah bagi dalam bahasa melayu sikit.

ce try.

predikat tak tertakrif.

error tukar jadi kesilapan. errr...

kan ke senang paham. ye tak? haaa...


harap harap satu hari nanti, ada orang yang boleh translate prolog, devc, semua semua tu dalam bahasa melayu. power tuuuuuuuuu.....



baru lah bahasa melayu diiktiraf sebagai linguafranca lagi kan? kan? (ni apesal nak patriotik tak kena tempat ni haa sarah nur?)

ehh berbalik lah kepada cerita si sengal kuna tu. kita kan ke tadi nak mengumpat kakak saya kan. ehh buat buat nyanyuk kenapa?

saya kan ke tak kacau chikukuna ni dekat ym sebab saya takutlah kot-kot dia kelas ke ape kan? (kalau masa kelas bukak ym memang sah kitorang satu family, genetic trait kot)


status ym saya : sapa paham coding prolog artificial intelligent? sila tolong.

kuna respon : tu cerita mengarut dari amerika. hahaha.

ehh ehhh..bunuh karang, mak menangis pulak. dah la kuna ni kesayangan mak ayah.

kuna ym lagi : oit sonoi.

saya respon : apekebende?

kuna lagi : hang sonoi ke? hahahaha.

taik kucing. dah sah-sah la window ym tu tulis ke saya.

demi nak balas perbuatan kuna, saya tukar status ym baru.

chikukuna, poyo gilalah display picture tu..haktuih!!



tapi tak rasa puas hati la. nak buat apa lagi?

8 comments:

oranglidi said...

sengal.

...sarah n... said...

sapa? kuna kan?

lokman.keme said...

bagi aku a.i dpt spotlight dlm entry ni.

a.i la sengal

...sarah n... said...

org lidi.

sori nak publish komen tertekan delete pulak..adehhh..

tapi, mana boleh dua dua sengal. dia kena pilih salah satu nanti error tahu tak?

lokman.

AI sengal? errr...logik jugak. AI lagi sengal. kalau nak letak pi emmelz yokoyoko pun dah tak boleh kan.

nurul husna said...

oit...sonio ke sonoi??hahaha
amboi..sebut nama aku nampaknye??berani ek???nasib baik aku usha2 gak pe yg terjadi..tapi takpela..pk2 balik, budak2 ukm kenal la kakak hg name kuna ek??hehehe..
ala...aku kne berfikiran terbuka ye tak??hahaha..tapi lawak gile la..aku bace pun dekat terlanggar pintu..hahaha...by the way(aku kakak si budak mix kat umah tu..kne speaking sket) kirim salam kat A**N ye..hahaha..cakap kat dia, "Wann hat Ihr Freund Geburtstag?"hihihih..

nurul husna said...

sonoi..hg countdown pe??brape hari hang dah kapel ngan A**N ek???hehehe..tanye dia.."bila nak masuk meM*****NG?"..hahaha..hg countdown la skali..

...sarah n... said...

alamk kuna dah folo. kuna dah folo. kne tutup belog mcm ni. cis.dah tak selamat nak mengumpat.

nurul husna said...

hahaha..mangko la hang..pucat la tu..hahaha..take it easy okay..(nada cinta laura)..aku tak selalu pun bukak..aku nasihatkan jgn mention name aku chikukuna la..hahaha..
pk..pendek kate, jgn la takut nak ym aku..hahaha..